LEVERINGSVOORWAARDEN SANDRAS GROOTHANDEL:

Bevestiging van uw bestelling:

De artikelen worden dezelfde dag verstuurd mits de betaling is bijgeschreven vóór 14.00 uur. De bestelling blijft maximaal 3 dagen gereserveerd tenzij anders overeengekomen.

Betaling:

Levering geschiedt uitsluitend bij betaling via Ideal of contant in de showroom. Klanten uit het buitenland kunnen betalen per bankoverschrijving. Uiteraard kunnen alle artikelen ook opgehaald worden waarbij er dan contant afgerekend dient te worden. Er is bij ons geen pin aanwezig!

Verzenden:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Sandras Groothandel verzendt NIET onder rembours.

Zie afdeling verzendkosten voor alle tarieven en informatie. https://www.sandrasgroothandel.com/verzendkosten/

Middels een tracking systeem kan het pakket gevolgd worden. Pakketten worden bezorgd van maandag t/m zaterdag.

Sandras Groothandel is NIET aansprakelijk voor zoekgeraakte/beschadigde artikelen. U heeft de keuze om de bestelling verzekerd te laten versturen zodat bij eventuele vermissing een nieuw pakket vergoed wordt door Postnl/DHL.

Retourneren:

De artikelen kunnen NIET geretourneerd c.q geruild worden.

Reklameren/garantie:

Reklames dienen binnen 24 uur gemeld te worden via de telefoon of email. Sandras Groothandel is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan kleding die door wassen of drogen is ontstaan. Wasadvies: in de wasmachine op 30 graden binnenste buiten. Als het wasadvies wordt opgevolgd dan blijft de kleding mooi! Op vlekjes, naad los, ritsen, knopen, drukkers, steentjes etc. wordt er GEEN garantie gegeven. Verzendkosten zijn ten alle tijde voor de koper.

Problemen/tips:

Het kan voorkomen dat er in een serie dubbele maten zitten of een afwijkend model, helaas kunnen wij hier niets aan doen. Uiteraard zullen wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht er onverhoopt iets aan de kleding/schoenen mankeren; een vlek, rits kapot, geen knoop o.i.d. adviseren wij om het artikel zelf te repareren of met een korting te verkopen. Voor de prijzen die wij hanteren kunnen wij hierop helaas geen garantie geven. U bent van harte welkom om tijdens genoemde openingstijden de kleding te komen uitzoeken en na te kijken. Vloeipapier op bijv. shirts kan gemakkelijk met een vochtig doekje verwijderd worden.

Annulering/niet tijdige betaling:

Bij het annuleren of een niet tijdige betaling van een geplaatste bestelling brengen wij 25,00 kosten in rekening.

Privacy:

Uw gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Sandras Groothandel. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt. Foto’s kunnen altijd iets afwijken en mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden.